maandag 7 november 2011

Nieuwe Birkenstockcollectie 2012

Nieuwe Birkenstockcollectie 2012
In de nieuwe Birkenstockcollectie van 2012 zul je veel nieuwe en vooral frisse kleuren tegenkomen. Veel mint, roze, paars, kaki, bruin en vooral veel prachtige natuurtinten, veelal uitgevoerd in leer. Model Gizeh is nog altijd het meest verkochte model teenslipper in Nederland, maar model Madrid, met 1 band is ook steeds meer in opkomst. Naast de standaardmodellen zie je dit jaar ook weer de modellen Piazza en Molina terug in de collectie, maar ook nieuw op de Nederlandse Markt is model Como voor de heren. Verkrijgbaar in zowel leer als in Birkoflormateriaal. De collectie kinderslippers is uitgebreid met andere kleuren en een paar nieuwe modellen, verkrijgbaar vanaf maat 24 (sandaaltjes) of vanaf maat 30 (teenslippers). Kortom, eigenlijk is er voor elk wat wils, want de Birkenstocks zijn nog lang niet uit de mode. De verwachtingen voor Birkenstock 2012 zijn dan ook hoog gespannen met al die mooie kleuren en prachtige materialen.

Papillio 2012

De Papilliocollectie van 2012 is aanzienlijk kleiner dan voorgaande jaren. De keuze is dus beperkter dan voorheen. Bij de inkoop van alle Papillioslippers hebben wij gekozen voor de bestsellers van 2012. De badslippers van Papillio worden niet meer gemaakt, dus als je op zoek bent naar badslippers, kijk dan bij het merk Betula. Deze zijn qua materiaal exact hetzelfde als de badslippers van Papillio, alleen hebben ze de merknaam Betula gekregen. Het resultaat van onze Papillio by Slippersnetcollectie zie je bij onze Papillio-afdeling op de website. Kijk en oordeel zelf, maar wacht niet te lang met bestellen, want vroeger kon men het hele seizoen door Papillioslippers bestellen, tegenwoordig produceert men een stuk minder, waardoor heel vaak het principe OP=OP geldt. Als slippers bij ons niet meer bij te bestellen zijn, dan zien je dat ook bij het artikel staan als OP=OP.

Birki's 2012

Fabrikant Birki's heeft  een aantal zeer kleurrijke slippers toegevoegd aan de collectie van 2012, maar onze ervaring leert dat deze in Nederland vooral populair zijn onder kinderen.  Model Maui hebben wij dan ook opgenomen in onze collectie, voor de allerkleinste Birkenstockfans, vanaf maat 26 verkrijgbaar. Verder natuurlijk de bestsellers van Birki's in de kleuren zwart en wit.

Tatami 2012

De Tatami collectie van 2012 is nagenoeg gelijk gebleven aan die van 2011. Het verschil is dat men de nieuwe collectie heeft omgezet naar een half-exquisit-lijn. Even in gewoon Nederlands: exquisit betekent bij Birkenstock dat het voetbed volledig omgeven is door leer, dus zowel de loopzool als het kurk. Bij half-exquisit is alleen het gedeelte waarop men loopt met een leerlaag bedekt. Het kurk is daarbij aan de zijkant van de slipper nog steeds zichtbaar. Qua uitstraling is de Tatami collectie dus nog ietsje mooier geworden dan deze al was. Neemt niet weg dat je met de aanbiedingen van 2011 nog altijd een prachtige slipper aan je voeten hebt!


Birkenstock by Slippersnet
Ook in 2012 zullen wij er weer alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk en naar behoren te leveren, dat staat bij ons voorop. Voor u veilig online bestellen, in een winkel waar achter de schermen mensen werken met ervaring en verstand van Birkenstocks en voeten. Dat is waar wij voor staan.  De webwinkel is uitgebreid met een zoekmachine, waarin u kunt zoeken op maat, kleur, type slipper, merk, en dames, heren, of kinderslippers. Wij sturen uw bestelling binnen Nederland gratis naar u toe. Sommige prijzen van de slippers zijn in 2012 iets gestegen door de stijging van de prijzen van productieproces en grondstoffen. Als u zich registreert op onze website, kunt u aangeven of u de nieuwsbrief af en toe wilt ontvangen. Als u dit doet ontvangt u zo nu en dan een kortingscode van ons, want ook dat kunt u als klant van Slippersnet verwachten. Tot slot nog een tip voor een origineel cadeau voor Sinterklaas of kerst .... de Slippersnetcadeaubon! Wij wensen u wederom heel veel plezier in onze webwinkel.

Wij wensen u allen fijne feestdagen, maar vooral een heel mooi en vooral gezond 2012!

Birkenstock by Slippersnet


Geen opmerkingen:

Een reactie posten