zondag 11 maart 2012

Birkenstock by Slippersnet 2012

Het is bijna lente en wij kunnen met al die mooie nieuwe Birkenstockslippers niet wachten tot het zover is!
We merken nu al dat de collectie goed ontvangen wordt, maar niet alleen de Birkenstockcollectie, ook over de Papillioslippers van 2012 krijgen we leuke reacties.

Voorlopig hebben we elke week een 'Aanbieding van de week'. Deze week, week 11/2012 is dat de KIDS Gizeh Rivièra Blue en voor volgende week is dat weer een andere slipper. Hou de site dus in de gaten als je op de hoogte wilt blijven!

Op de hoogte blijven van Slippersnet kun je ook via Twitter en Facebook en uiteraard vinden wij het leuk als je onze pagina aanvinkt als 'vind ik leuk'.

Via twitter hebben wij regelmatig acties waarmee je cadeaubonnen kunt winnen of andere dingen, hieronder volgt meer informatie daarover!

Momenteel ontvang je bij je online-bestelling een kortingscode ter waarde van 10% om te besteden bij Bianca's Finishing Touch .
Wij hebben immers de slippers in diverse kleuren, zij hebben de bijpassende make-up en kleurenadviezen!
Wij zijn sponsor van Het Echte Mannenweekend en Het Vrouwenweekend, twee enthousiaste teams die zich inzetten voor resp. KiKa Kinderen kankervrij en Villa Pardoes.
Op Twitter loopt nu ook een actie om een CD te winnen als we 600 volgers hebben. De opbrengst van deze CD komt geheel ten goede aan de Stichting Jaimy .

Waarom melden wij dit alles? Gewoon, omdat wij vanuit ons hart iets willen betekenen voor de kinderen in Nederland die hulp nodig hebben en misschien vindt je het leuk om eens te zien en te lezen waar wij ons nog meer mee bezig houden dan met slippers alleen.


Genoeg info voor nu, wij hopen dat het een heel mooi voorjaar gaat worden in alle opzichten.


Met vriendelijke groeten,
Klantenservice Slippersnet - Birkenstock by Slippersnet


Geen opmerkingen:

Een reactie posten