zondag 13 mei 2012

Birkenstock Aanbiedingen en andere zaken

Sinds kort hebben wij een aanpassing gemaakt aan onze website. De Birkenstock Aanbiedingen staan voortaan niet meer per merk apart vermeld, maar onderaan de 'merkenlijst' links op de pagina.

Als je 'Aanbiedingen' aanklikt, klapt er een scherm uit met daarin alle merken Birkenstockslippers. Zo kun je per merk makkelijker zoeken naar de aanbiedingen. Of het nu van Papillio, Birki's of Tatami is, de aanbiedingen staan overzichtelijk op een rij.

Ben je niet op zoek naar een aanbieding, dan is het gebruik van de zoekfunctie op onze website heel eenvoudig. Zie ook linksbovenaan op de website bij de knop 'zoeken'.

Zeer binnenkort (week 20/2012) krijgen wij weer nieuwe voorraden badslippers van Betula binnen. Voor deze voorraden geldt: OP=OP, tenminste, voor 2012, want in 2013 gaan wij natuurijk gewoon door met de verkoop van deze lichtgewicht badslippers. Zoekt u nog badslippers voor uw kind, dan hebben wij nog slechts enkele maten op voorraad, deze worden helaas niet meer geproduceerd.

Pas geleden heeft onze webwinkel meegedaan aan een test van Happy-Kidzz, een Nederlandse organisatie die zich vrijwillig inzet, om gezinnen een webshop te laten testen. De uitkomsten van deze test kunt u hier lezen.


Wilt u meer weten over Slippersnet?

Volg ons dan op twitter. Hier hebben we ook af en toe leuke acties, waar u als twitteraar aan deel kunt nemen.

Uiteraard hebben wij ook een Facebookpagina. Als u ons liked, kunt u wellicht binnenkort een paar badslippers winnen van Betula.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws of wilt u aanbiedingen ontvangen in uw mailbox van Slippersnet? Schrijf u dan in als klant op onze website en vink aan dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen. Zo blijft u altijd op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten