dinsdag 19 juni 2012

GRATIS BIRKENSTOCKSLIPPERS

Hoe snel wil jij gratis Birkenstockslippers winnen? Dat ligt helemaal aan jezelf! Op onze facebookpagina verloten wij namelijk bij 500 en bij 1000 likes een paar Birkenstockslippers in de maat van jouw keuze!

Wat moet je doen?

Like onze Slippersnet Facebookpagina

Hoe meer likes, hoe sneller we de 500 en later 1000 likes hebben natuurlijk, dus het delen van de actie mag gerust!

Elke like wordt door ons bijgehouden en in een computerprogramma geplaatst, dus elke deelnemer maakt evenveel kans om te winnen, want uiteindelijk kiest de computer random een winnaar uit alle deelnemers. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Wij maken de winnaar niet  op Facebook bekend, maar wij vragen bij winacties altijd wel of de winnaar zichzelf bekend wil maken, dat is wel zo leuk voor de andere deelnemers, maar het hoeft niet.

De winnaar mag eenmalig een paar Birkenstockslippers uitkiezen in een maat naar keuze.
De winaar heeft de keuze uit de volgende kleuren en modellen:

Gizeh Zilver
Gizeh Zwart
Gizeh Zwart lak
Gizeh Wit
Gizeh Wit lak
Arizona Zwart
Ramses Zwart
Ramses Wit
Ramses Stone
Ramses Donkerbruin

De winnaar krijgt de gewonnen prijs eenmalig kosteloos toegezonden, mits het afleveradres in Nederland dan wel in Belgiƫ is en hij/zij is zelf verantwoordelijk voor het kiezen van de juiste maat.
De winnaar dient binnen 1 week na bekendmaking een reactie te geven op het persoonlijk bericht van Slippersnet, doet hij/zij dat niet, dan vervalt het recht op de prijs en dan volgt een nieuwe verloting.De winnaar mag de gewonnen prijs weigeren, deze wordt dan opnieuw verloot onder de deelnemers.
Omdat het om een like-actie gaat, zijn winnaars van eerdere acties niet uitgesloten van deelname, want elke like is automatisch een deelnemer.

Mocht de door de winnaar gekozen kleur en maat op dat moment onverhoopt niet voorradig zijn, dan aanvaardt hij/zij de door Slippersnet genoemde levertijdindicatie.
Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.


Dus ... hoe snel wil jij nieuwe gratis Birkenstocks winnen? Doe mee en maak kans!

Met vriendelijke groeten,


Birkenstock by Slippersnet


Geen opmerkingen:

Een reactie posten