zondag 1 juli 2012

Twitteractie gratis Birkenstockslippers

Hoe snel wil jij gratis Birkenstockslippers winnen? Dat ligt helemaal aan jezelf! Vandaag is een nieuwe actie op twitter gestart. Via twitter verloten wij namelijk een paar gratis Birkenstockslippers.


Wat moet je doen?
Stuur eenmalig een tweet @Slippersnet en plaats daarin een foto van je slippers (het liefst Birkenstockslippers maar andere slippers mag natuurlijk ook)

Dat is alles wat je moet doen. Wij plaatsen alle inzendingen in een lijst op twitter en op 21 juli 2012 zetten we alle namen van de inzenders in een computerprogramma, waarna er random een winnaar gekozen wordt. Inzenden kan dus tot 12 uur 's nachts tot en met 20 juli 2012.
Elke deelnemer maakt dus evenveel kans om te winnen, mits de deelnemer op het moment van de verloting nog steeds volger is van Slippersnet. Wij reiken namelijk alleen de prijs uit aan de volger die een inzending heeft gedaan.
De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wij maken de winnaar via een tweet bekend.
De winnaar mag eenmalig een paar Birkenstockslippers uitkiezen in een maat naar keuze.

De winaar heeft de keuze uit de volgende kleuren en modellen:

Gizeh Zilver
Gizeh Zwart
Gizeh Zwart lak
Gizeh Wit
Gizeh Wit lak
Arizona Zwart
Ramses Zwart
Ramses Wit
Ramses Stone
Ramses Donkerbruin
Madrid Wit
Madrid Wit lak
Madrid Zilver
Madrid rood lak
Madrid Zwart
Madrid Zwart lak
Madrid Toffee

De winnaar krijgt de gewonnen prijs eenmalig kosteloos toegezonden, mits het afleveradres in Nederland dan wel in Belgiƫ is en hij/zij is zelf verantwoordelijk voor het kiezen van de juiste maat.
De winnaar dient binnen 1 week na bekendmaking een reactie te geven op het persoonlijk bericht van Slippersnet, doet hij/zij dat niet, dan vervalt het recht op de prijs en dan volgt een nieuwe verloting.De winnaar mag de gewonnen prijs weigeren, deze wordt dan opnieuw verloot onder de deelnemers.

Mocht de door de winnaar gekozen kleur en maat op dat moment onverhoopt niet voorradig zijn, dan aanvaardt hij/zij de door Slippersnet genoemde levertijdindicatie.
Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.


Dus ... hoe snel wil jij nieuwe gratis Birkenstocks winnen? Doe mee en maak kans, twitter, tweet en retweet er op los! Dit vergroot niet je kansen omdat het gaat om de inzending met foto, maar het is wel leuk natuurlijk!

Met vriendelijke groeten,


Birkenstock by Slippersnet  P.s. bij gebrek aan slippers keuren wij een blote voeten foto ook goed als inzending!1 opmerking:

  1. Super leuke actie! Laat ik nou helemaal geen slippers hebben en een foto van mijn blote voeten hebben ingestuurd.. Wie weet zitten er dan straks wel heerlijke Birkenstocks aan mijn voetjes..

    BeantwoordenVerwijderen