zondag 12 augustus 2012

JAARMARKT 's-GRAVENDEEL: 15 augustus 2012

Deze week is het zover, op woensdag 15 augustus is er in het centrum van 's-Gravendeel de jaarlijks terugkerende jaarmarkt. Met heel veel kramen en heel veel leuke dingen. 

Uiteraard is Slippersnet als 's-Gravendeelse onderneming daar ook te vinden. 

Het team bestaat dit jaar uit Anita, Christa, Ramona en Kiki en wij staan vanaf
13 tot 21 uur voor je klaar op de markt met onze mooie slippers van de merken Birkenstock, Papillio, en Betula. Zoek je nog slippers of wil je gewoon een extra paar Birkenstocks scoren voor een leuke prijs, kom dan gewoon gezellig naar onze kraam. Want natuurlijk hebben we dit jaar ook weer heel veel leuke slippers in de aanbieding, zowel voor dames als voor heren en je krijgt deze dag extra korting als je een artikel bestelt uit de reguliere collectie. 


Tip: kom zo vroeg mogelijk want voor veel aanbiedingen geldt OP = OP! Bij wie kun je dan beter zijn dan bij Slippersnet, al 10 jaar officieel Birkenstockdealer en ook nog gevestigd in 's-Gravendeel! Ook al zoek je geen slippers, misschien vind je het dan wel leuk om eens te zien welke gezichten er achter de schermen werken bij Slippersnet, tenslotte vinden wij dat zelf ook leuk, het persoonlijk contact met onze klanten. Daardoor zijn we immers groot geworden. Wij zijn er klaar voor, het belooft heel mooi zomerweer te worden, dus wat let je?

Behalve de markt is er die dag nog veel meer te doen. Er zijn diverse kinderactiviteiten, er is kermis, een kooivoetbaltournooi, een loungeterras en 's avonds gaat tot half 1 het dak van de feesttent eraf met DJ Lars. Kortom, er is heel veel te beleven die dag dus wil je een gezellig dagje uit, kom gewoon naar 's-Gravendeel.

In verband met de jaarmarkt zijn wij op woensdag 15 augustus as. niet telefonisch te bereiken. De verwerking van bestellingen gaat wel gewoon door. Mocht u vragen hebben, stel ze die dag dan bij voorkeur via de mail, want zoals u van ons gewend bent antwoorden wij alle mails altijd vrij snel.

Met vriendelijke groeten van het Slippersnet Jaarmarktteam:
Anita, Christa, Ramona en Kiki

Geen opmerkingen:

Een reactie posten