woensdag 23 januari 2013

Birkenstockslippers 2013

Op het moment van publicatie van dit blog ligt er sneeuw buiten, maar wij kijken al volop uit naar het voorjaar, we kunnen bijna niet wachten tot de eerste zonnestralen van de lente zich aandienen!
Hoe dat komt? Het zal ongetwijfeld te maken hebben met de mooie nieuwe Birkenstockcollectie 2013 die wij online op onze website hebben staan.

Een collectie slippers met frisse kleuren als roze en baby blauw, maar ook enkele mooie exclusieve slippers in leer. Het assortiment Birkenstockslippers voor kinderen is dit jaar iets groter dan voorgaande jaren, dus extra veel keus.

Uiteraard blijven de Gizeh slippers in de kleuren zilver, wit lak, wit, zwart lak en gewoon zwart in het assortiment. Dat geldt ook voor de mooie leren Yara-modellen. Voor de populaire Mayari-slippers en Ramses voor heren geldt dat deze niet meer het hele jaar door leverbaar zijn, dus als je naar een van deze modellen op zoek bent, wacht dan niet te lang met bestellen.

Papillio heeft alle slippers die gemaakt moesten worden gemaakt, dat wil zeggen dat er niet meer extra geproduceerd wordt dus als je Papillioslippers zoekt, Op=Op dus wacht niet te lang met bestellen.

Dat geldt ook voor de geliefde badslippers van Betula. Evenals vorig jaar geldt OP=OP.

Het merk Birki's heeft dit seizoen ook weer zeer schattige kindersandaaltjes op de markt gebracht, neem gerust een kijkje op onze site!

Het merk Tatami is momenteel nog bezig met het samenstellen van de collectie 2013, maar zodra daarover meer bekend is vind je de prachtige exclusieve slippers van Tatami terug op onze site.

Wij hopen weer een mooie collectie te hebben samengesteld voor al onze bezoekers en wensen je dan ook veel plezier op www.slippersnet.nl En kun je geen genoeg krijgen van slippers?
Volg ons dan op twitter en/of op facebook, want daar hebben we regelmatig winacties waarbij je leuke prijzen kunt winnen.

Met vriendelijke groeten,


Birkenstock by Slippersnet

"Get to know us - wear our slippers"Geen opmerkingen:

Een reactie posten