zaterdag 16 maart 2013

Birkenstock by Slippersnet en Martijn Roost

Een mooie combinatie: Birkenstock by Slippersnet en Martijn Roost.

Toeval? Nee, niet geheel toevallig, want naast presentator, acteur en model is Martijn Roost ambassadeur van de Stichting Mannen voor KiKa en Slippersnet is sponsor van dit goede doel.

Zo gebeurde het, dat Slippersnet en Martijn Roost de handen ineen sloegen om een mooi project op te starten voor de Stichting Mannen voor KiKa.

Binnenkort staat Martijn daarom model voor ons bedrijf tijdens een fotoshoot die we gaan draaien.

Voor dit goede doel heeft Evenementenbureau Power Events aangeboden om de foto's te maken voor ons, en Beachclub The Bing stelt daarvoor haar strandtent in Hoek van Holland volledig ter beschikking als locatie voor de fotoshoot.

Alle goederen die tijdens de fotoshoot gebruikt worden en geshowd worden, komen volledig ten goede aan de Stichting Mannen voor KiKa. Dit initiatief is door een aantal bedrijven enthousiast ontvangen. Daarom komt er binnenkort op de website van Slippersnet een aparte pagina, waarop je kunt zien hoe de shoot verlopen is en met daarop ook de namen en logo's van bedrijven die dit initiatief steunen, door middel van goederen of een donatie aan de Stichting Mannen voor KiKa.

Wil jij hier als persoon of als bedrijf je bijdrage aan leveren?
Dat kan, neem dan voor 31 maart 2013 contact op met Slippersnet via klantenservice@slippersnet.nl of telefoon 078 - 673 22 53.

Want als je je bijdrage wilt leveren, dan word je als je dat wilt zowel vermeld op onze site en op die van de Stichting Mannen voor KiKa, dus je krijgt gratis reclame ervoor terug terwijl je een zeer goed doel steunt.

Meer over deze actie voor KiKa is terug te vinden op Facebook of volg ons op Twitter
( @Slippersnet @martijn_roost @MannenVoorKiKa ) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten