vrijdag 26 april 2013

Birkenstock by Slippersnet - Fotoshoot voor KiKa


Kort verslag van de Birkenstock by Slippersnet fotoshoot voor KiKa

Op 27 maart 2013 gingen wij met een reiskoffer vol met Birkenstockslippers naar
Hoek van Holland. Met een buitentempertuur van 3 graden Celsius, een ijskoude wind, maar volop zon, troffen we het die dag aan het strand.

Kevin Ratsma, eigenaar van Power Events heeft de hele dag foto’s genomen, in, bij en op Beachclub The Bing, die eigenaar Jeroen van Anholt speciaal voor deze gelegenheid voor ons had open gesteld. 

We droegen kleding van RAMS23, trendy kleding voor casual & more, die importeur/eigenaar Martin Tieman gedoneerd heeft aan de Mannen voor KiKa. Danny, Jersey, Walter, Nicolle en Melissa van de B32 groep (Open32 / Blue32) stelden kleding van Silver Creek ter beschikking, speciaal voor de fotoshoot.

De sieraden die te zien zijn op de foto’s werden ter beschikking gesteld door Juwelier Cheté & Laroche uit Dordrecht. Eigenaar Armand Vos heeft 10 mooie kinderhorloges gedoneerd, speciaal voor KiKa.

Om onze haren te laten stylen was weinig zinvol op een locatie aan het strand met zo’n harde wind, maar eigenaresse Ingrid van de Merwe van Kapsalon HaarZaak uit ’s-Gravendeel heeft 6 haarverzorgingspakketten ter beschikking gesteld.

Op één van de foto’s zie je ook een prachtig twisterkussen, speciaal gemaakt voor KiKa en gedoneerd door Audrey Tijink van Sleepiez Original/Brocant en Bijzonder. De opbrengst van de verzorgingspakketten en het twisterkussen komen eveneens ten goede aan KiKa.

Met dank aan Natalja Gideonse en eigenaar Jules Izeboud van Golden Tulip Strandhotel Westduin uit Koudekerke (Zeeland), is er een cadeaubon ter beschikking gesteld voor 1 overnachting voor 2 personen incl. luxe ontbijtbuffet. Deze schitterende prijs zal worden ingezet tijdens de verloting op de feestavond van de Mannen voor KiKa in Landal Greenparks te Hapert d.d. 29 juni 2013.

Voor deze verloting heeft ook Actieretweets een elektrische deken ter beschikking gesteld voor ons goede doel.

De bedrijven Birkenstock en Birki’s hebben vanwege de jarenlange contacten met Slippersnet diverse leuke slippers gedoneerd, welke op de website staan afgebeeld. De opbrengst hiervan komt eveneens geheel ten goede aan KiKa.

De volgende sponsors hebben rechtstreeks een donatie gedaan aan de Stichting Mannen voor KiKa op giro 1681: TCP Advies uit Breda, IT-Bedrijf Congos Solutions en Grandcafé Buffels uit ’s-Gravendeel. Ton, Henk, Stefan en Marijn, hartelijk dank daarvoor.

Vanaf deze plaats wil ik jullie allemaal bedanken, alsook de 6 Mannen voor KiKa, die zich tomeloos in blijven zetten voor KiKa. Ook dank aan model-in-de-dop Beau, die zijn vrije woensdagmiddag graag wilde opofferen voor de fotoshoot voor KiKa.

En last but not least: Acteur, presentator en model Martijn Roost, dank voor je inzet, voor je professionaliteit en voor de prettige samenwerking. En mocht je hem deze zomer op Birkenstocks zien lopen, dan hoef je je niet af te vragen waar die vandaan komen ….
Bij Slippersnet natuurlijk! Birkenstock by Slippersnet.

Op onze website staat een impressie van de fotoshoot, neem gerust een kijkje.

Ik dank jullie allen,

Met vriendelijke groeten,


Kiki Scheepens
Directeur SlippersnetGeen opmerkingen:

Een reactie posten