dinsdag 19 november 2013

Birkenstock 2014

De nieuwe Birkenstockcollectie 2014 van Birkenstock by Slippersnet

Birkenstock 2014 is vooral een kleurrijk geheel.

Het kleurrijke zit hem dan vooral in de zool. Sommige slippers zijn namelijk uitgevoerd met een gekleurde zool. Denk aan model Gizeh wit lak, maar dan met een roze zool in plaats van een zwarte. Of voor de kids Gizeh paars lak, maar dan met een blauwe zool. Of wat te denken van een teenslipper of een slipper met 1 band in de kleur grijs lak? Ook erg mooi en past overal bij!

Behalve de nieuwe kleuren, zijn de teenslippers van Birkenstock in zilver, gewoon wit lak of zwart lak nog altijd populair. Model Mayari, met een kruislingse band over de tenen is er nog steeds in zwart, wit, zilver, wit lak, zwart lak en momenteel ook in blauw lak. In brons / goudbruin gaat dit model verdwijnen uit de collectie. Dat geldt ook voor de Madrid slippers met 1 band en de Gizeh teenslippers in brons / goudbruin. Die worden niet meer gemaakt, dus daarvoor geldt: OP=OP. Model Yara, zowel in antiekbruin en habana wordt nog altijd geproduceerd en deze vindt u dan ook uiteraard terug in de collectie van Birkenstock.

Voor de heren met grote schoenmaten is er goed nieuws: teenslippers in de kleuren zwart en stone zijn vanaf nu verkrijgbaar tot en met maat 50 (dit was altijd tot en met maat 46). Ze worden minder vaak geproduceerd dan de meer gangbare maten, dus ons advies is om ze tijdig te bestellen als u een grotere schoenmaat heeft. Het is natuurlijk wel goed nieuws voor degenen met een grotere schoenmaat dan maat 46.

Op het moment van publicatie van dit blog, is het nog niet bekend of er volgend jaar nog kinderteenslippers in brede maten geproduceerd gaan worden. Mocht dat zo zijn, dan zullen wij dat uiteraard bekend maken via de diverse social media kanalen als Twitter, Facebook en onze eigen nieuwsbrief.

De collecties van de merken Birki's en Papillio by Birkenstock zijn kleiner dan voorgaande jaren. Van het merk Papillio vindt u alleen de bestsellers op onze website. Het merk Birki's heeft besloten om model Cancun Black en Lennox Black niet meer te produceren. Tot onze spijt, want deze waren toch wel zeer geliefd bij heel veel mensen. Voor de maten die nog op onze website staan geldt ook hier: OP=OP! Model Tofino (ook wel "Birkenstocks met bloem" genoemd is er nog altijd in zwart en wit.)

De merken Tatami en Footprints bestaan niet meer, dus alles valt bijna onder de merknaam Birkenstock. Dat geldt ook voor heel veel kinderslippers die men voorheen bij Birki's zag.

Van het merk Betula by Birkenstock verkopen wij uiteraard nog de zeer populaire badslippers en medio maart / april 2014 worden er weer nieuwe kinderteenslippers op voorraad verwacht in diverse vrolijke kleuren.

Graag tot ziens op www.slippersnet.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten