maandag 3 november 2014

Birkenstock 2015


Er is heel wat gebeurd het afgelopen jaar. Birkenstock Duitsland, fabrikant van de wereldberoemde Birkenstockslippers met gezond en verantwoord orthopedisch voetbed heeft haar interne beleid gewijzigd.

Na ruim 12 jaar zaken met ze te hebben gedaan, heeft men van hoger hand besloten dat alle Nederlandse dealers voortaan nog maar bij 1 importeur inkopen mogen doen, en niet meer rechtstreeks bij de fabriek. Dat heeft gevolgen voor ons bedrijf, maar ook voor u als consument.

En waar men voorheen voortdurend alles produceerde wat er maar te verkrijgen was op het gebied van de Birkenstocks, dat is niet meer. De producties zijn nog maar een paar keer per jaar en als een artikel niet meer op voorraad is, dan is het op en duurt het lang om te wachten totdat de volgende productie weer gereed is.

Als ondernemer en tevens officieel birkenstockdealer kun je dan niet meer alles leveren en zeker niet meer met dezelfde snelheid die je voorheen wel kon bieden aan je klanten. De inkoopsprijzen zijn ook een stuk hoger geworden, waardoor wij genoodzaakt zijn om ook onze verkoopsprijzen hierop aan te passen. Als u zich nog niet heeft aangemeld voor de nieuwsbrief, dan raden wij u aan om dit wel te doen. Geen zorgen, wij bestoken u niet met nieuwsbrieven, maar wellicht vindt u het leuk om zo nu en dan een kortingscode van ons te ontvangen. U kunt dit doen door de wijziging in uw account aan te brengen. (=inloggen of account aanmaken en aanvinken dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen).

Wij zijn nog altijd officieel Birkenstockdealer, maar natuurlijk betreuren wij deze beleidsbesluiten wel enorm. Voor ons bedrijf Birkenstock by Slippersnet heeft dat ertoe geleid dat ook wij ons beleid hierop aangepast hebben.

Wat kunnen wij dan nog altijd wel bieden aan onze klanten?
- Service, die blijft hetzelfde zoals u van ons gewend bent
- Kwaliteit, die is onveranderd
- Snelle levering, wat u ziet op de website is wat er op dat moment in voorraad is.
- Eerlijkheid en oprechtheid. Het uitgangspunt is nog altijd om met onze klanten om te gaan zoals wij zelf ergens als klant behandeld zouden willen worden. Om die reden nog altijd geen kwaliteitskeurmerk. De praktijk leert dat wij dat niet nodig hebben.
- Binnenkort ook: een geheel vernieuwde website, aangepast aan de moderne technologie├źn van deze tijd. Nog overzichtelijker, nog gebruiksvriendelijker en met meer keuze uit diverse betaalmethoden.

Wij hebben er zin in en kijken vol goede moed uit naar 2015. Achter de schermen zijn we al volop bezig met de nieuwe Birkenstockcollectie 2015. Als u het leuk vindt, volg ons dan op Facebook of via Twitter  en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Met vriendelijke groeten,


Birkenstock by SlippersnetKiki Scheepens
Directeur Slippersnet

1 opmerking: