dinsdag 31 maart 2015

Birkenstock Yara Slippers



Een paar jaar geleden kwamen ze voor het eerst op de markt, de Birkenstock Yara slippers. Een soort sandaal, maar met gekruiste banden over de grote teen en een sluiting door middel van een band met -toen nog- een vlecht om de enkel. Ze vielen onder de Birkenstock Tatami-luifel.

Het merk Tatami bestaat inmiddels niet meer, maar Birkenstock heeft de modellen Yara in het assortiment gehouden, zij het zonder vlecht om de enkel.

Prachtige Birkenstocks, in antiekbruin natuurleer en in donkerbruin Habana leer.

Een populaire damesslipper, waarvan ik vaak hoor dat deze 'wel toegestaan is' op het werk. Over smaak valt te twisten, maar met deze mooie leren slippers kunt u echt wel voor de dag komen. Leuk onder zowel een rok als onder een spijkerbroek, het is maar net in welke branche u werkzaam bent.

Het is even wennen om erop te leren lopen, maar wie een Birkenstockvoetbed gewend is, is ook in no-time gewend aan het lopen op deze Yara's van Birkenstock.

Verkrijgbaar bij Slippersnet in zowel de smalle als brede (=normale) uitvoering. Als u het lastig vindt om de juiste breedte te bepalen: bestel alleen de smalle als u zeer smalle voeten heeft. Door het stukje tussen de tenen wordt de voorvoet iets wijder, waardoor iemand met een 'normale' voetbreedte al gauw het normale model moet hebben. Het voordeel is dat het een Birkenstock is, dus voor mensen met wat bredere voeten is het normale model ook geschikt, tenzij u zeer brede voeten heeft (wijdte G of H), dan raden wij andere modellen aan.

Dit blog gaat over de Yara en laat er nu dit jaar een nieuw model Yara op de markt zijn gekomen: De Yara Zwart lak. Wij verwachten er veel van en de eerste reacties die wij hierop ontvangen zijn alleen maar leuk en positief.

De prijs ligt iets lager dan die van de Yara Antiekbruin en de Yara Habana, dat zit hem in het bovenwerk. De laklaag op de zwarte Yara's is niet van leer, maar van Birkoflormateriaal.
                                                  

Bestellen kan heel makkelijk snel en online via onze website

Direct uit voorraad leverbaar, dus de levertijd bedraagt maximaal 2 (werk)dagen. En goed nieuws voor mensen met een smalle voet, want ook de smalle maten verwachten wij medio april, begin mei binnen te krijgen.



3 opmerkingen:

 1. Een paar jaar geleden kwamen ze voor het eerst op de markt, de Birkenstock Yara slippers. Een soort sandaal, maar met gekruiste banden ... ybirkenstock.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zijn deze slippers ook voor mannen en hebben jullie die ook in het wit? Dank je wel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste,

   Deze slippers zijn gezien de maatserie (35 t/m 43) geproduceerd als Birkenstockslippers voor dames. Hoewel wij in het verleden ook weleens roze slippers verkochten aan mannen of jongens, of een zilveren slipper, terwijl deze ook de maatserie 35 t/m 43 hebben. Het voetbed is 'Unisex' in elk geval. Voorheen werden ze geproduceerd in het wit lak, maar sinds dit jaar niet meer, dus ik zou u geen witte kunnen leveren. Ik hoop dat dit uw vraag beantwoord heeft. Met vriendelijke groeten, K. Scheepens - Klantenservice Slippersnet

   Verwijderen