donderdag 26 maart 2015

Een nieuwe website voor Slippersnet

Ondertekening overeenkomst met Congos
(Links: ikzelf, rechts: Marijn van Loon)
Na een aantal jaren gedraaid te hebben met Slippersnet.nl was het hoog tijd voor vernieuwing. Nadenken over een nieuwe website, besprekingen voeren, concepten beoordelen, al met al gaat er heel wat aan vooraf voordat het zover is en een website de lucht in kan.

Waar let je op?
Wat zouden mijn bezoekers willen?
Wat wil ik? En hoe ga ik dat allemaal doen met google?
Hoe maak ik het nog makkelijker en gebruiksvriendelijker voor mijn klanten met behoud van alle functionaliteiten en service?


En dan verder in het traject: 
- Hoe ga ik om met mijn eigen perfectionisme? 
- Is alles tot in detail uitgewerkt?
- Klopt alles? Zit er geen enkele fout in?
- Kan de website online zo?
- Kunnen we? Is de site echt af????

JA! Woensdag 25 maart jl. was het zover, de site van Slippersnet is geheel vernieuwd en in de lucht. Een spannend moment, zowel voor mijzelf als voor Congos Solutions. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat.

Met dank aan Congos Solutions uit 's-Gravendeel is de nieuwe website een feit en zetten wij daarmee ook onze arbeidsrelatie voort, want Congos Solutions was ook het bedrijf wat onze "oude" website heeft gebouwd.
Dank aan Stefan Kuhlmann, Marijn van Loon en Niels van der Beek van Congos, die zo hun best hebben gedaan om de website mooi en volledig te maken. 

Dank ook aan mijn lieve vrienden en dierbaren die ik even wat minder aandacht kon geven door de tijd die de realisatie van de nieuwe Birkenstockwebshop in beslag nam. In het bijzonder dank aan mijn partner en mijn zoon voor de steun en het enthousiasme.
Maar last but not least: dank aan alle klanten van Slippersnet, want ik ben me er terdege van bewust dat ook onze klanten dit soort vernieuwingen mogelijk maken.


Dezelfde personen achter de schermen, nog altijd de verkoop van Birkenstockslippers, maar een nieuw jasje, een nieuwe vormgeving, een nieuwe layout, met meer mogelijkheden en volledig geschikt voor zowel desktop, mobiel als tablet. 


Wat wil een Birkenstockdealer nog meer?
Mooi weer, laat de zomer maar komen!


Wat kan ik nog meer zeggen? Ik hoop dat u allen net zo enthousiast bent als ikzelf.Voor wie wil: de nieuwe Slippersnetwebsite is te bekijken via deze link.

K, Scheepens

Directeur Slippersnet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten