donderdag 2 juli 2015

Win een paar gratis Birkenstockslippers naar keuze - Facebookactie


Dit zijn mijn Birkenstockslippers voor de zomer van 2015:Hoe zien die van u eruit?

Daar zijn wij bij Slippersnet benieuwd naar, want u kunt een paar gratis Birkenstockslippers naar keuze winnen via Facebook. 


Wie een paar gratis Birkenstockslippers wil winnen moet het volgende doen:

- Like ons op Facebook 


- Ga naar onze website en kijk welke slippers u zou willen winnen.

- Plaats bij onze postings op facebook over deze actie, een foto van uw Birkenstocks en vertel ons welke slippers en in welke maat u nieuwe Birkenstocks zou willen winnen. Meedoen aan de actie kan tot en met woensdag 8 juli 2015.

- Alle artikelen die in ons assortiment zitten en op voorraad zijn, zoals vermeld op onze website zijn te kiezen.

- Als de slipper van uw keuze op dat moment niet meer leverbaar is in uw maat, dan bieden wij u in overleg met u een alternatief.

- De winnaar wordt random gekozen op donderdag 9 juli 2015.

- De winnaar krijgt persoonlijk bericht via facebook en kan binnen 4 weken na ontvangst van ons bericht zijn prijs claimen. Wij verzoeken dan wel om uw NAW-gegevens door te geven aan ons, zodat wij de slippers toe kunnen sturen.
- De gewonnen prijs wordt eenmalig kosteloos toegezonden naar een adres in Nederland of Belgiƫ. Als de winnaar zijn of haar prijs in een ander land wil ontvangen dan komen de verzendkosten daarvan voor zijn of haar rekening.

- Wij maken de winnaar niet en public bekend, maar wij vragen hem of haar wel om zichzelf bekend te maken. Dit is niet verplicht.

- Het delen van de actie is geen verplichting, maar dat mag wel uiteraard.

- Ingezonden foto's mogen ook in de toekomst door Slippersnet gebruikt worden voor promotionele doeleinden (bijv. op Facebook of via twitter)

- Over de uitslag van de actie kan niet gecorrespondeerd worden.Blog door K. Scheepens - Slippersnet


Toevoeging 3 juli 2015:
Antwoord op een vraag via Facebook: 
"Ik heb nog geen Birkenstockslippers, kan ik dan niet meedoen aan de actie?" Hier moest ik even over nadenken.

De actie is:"Ik en mijn Birkenstocks" en het lijkt ons juist leuk om zoveel mogelijk Birkenstocks te zien. Dat is tenslotte een van de voorwaarden: Plaats een foto van je Birkenstocks en zeg welke je zou willen winnen. Ik kan natuurlijk niet zien of een foto van iemand zelf is, of dat het een stockfoto is, of dat het een download is. Birki's, Papillio, Betula, Alpro, nog oude Tatami's of zelfs Footprints? Dat is allemaal Birkenstock! 


Kortom: als iemand voldoet aan de actievoorwaarden, dan maakt hij of zij kans om te winnen. Dus wees creatief, maak er wat moois van, want ik gun het iedereen die meedoet, maar we willen wel Birkenstocks zien, anders is het niet eerlijk tegenover de mensen die wel moeite hebben gedaan om (hun) Birkenstocks op de foto te zetten.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten