donderdag 1 oktober 2015

Werelddierendag / Kortingsactie

4 oktober 2015: Werelddierendag


Het zal u niet verbazen dat wij bij Slippersnet gek zijn op Birkenstocks. Daarnaast houden wij ook van dieren en van honden in het bijzonder. Omdat het bijna Werelddierendag is, hebben wij daarom besloten om een actie te starten en daarmee een goed doel te steunen.

De actie luidt als volgt: bij uw online bestelling krijgt u tot en met 5 oktober 2015 een korting van 10% op alle niet afgeprijsde artikelen. De korting geldt niet op reeds gedane of reeds lopende bestellingen. De kortingscode luidt: bouvier

Van elk verkocht paar slippers of schoenen tijdens deze data, gaat 2 Euro per paar naar de Stichting Bouviersupporters*. Een stichting die wij een warm hart toedragen en die zich inzet voor het herplaatsen van Bouviers die om wat voor reden dan ook een nieuw en goed thuis zoeken.

Op de website van de Stichting Bouviersupporters kunt u alles lezen over wat zij doen en waar zij zich mee bezig houden. Uiteraard beschikt de stichting ook over een actieve Facebookpagina met actuele informatie over de activiteiten en honden. Neem gerust een kijkje. 


En mocht u niet van honden of dieren houden, dan mag u natuurlijk wel altijd de kortingscode gebruiken, in te wisselen op onze website, want Birkenstock is er niet alleen voor in het voorjaar of in de zomer, maar ook voor in huis tijdens de herfst en winter. Als u op dit moment geen slippers of sloffen nodig heeft, maar wel een donatie wilt doen aan de Stichting Bouviersupporters, dan kan dat via bankrekeningnummer 1604.49.286  / IBAN: NL82 RABO 0160 4492 86 t.n.v. Stichting Bouviersupporters.

Alvast een goed weekend gewenst!

Birkenstock by Slippersnet(*De Stichting Bouviersupporters is een officiƫle ANBI-Stichting, erkend door de Nederlandse overheid)Geen opmerkingen:

Een reactie posten