dinsdag 26 januari 2016

Birkenstock 2016

Birkenstock 2016: "Een blik op de nieuwe Birkenstockcollectie 2016"


Zoals elk jaar hebben wij al vroeg onze nieuwe Birkenstockcollectie online staan. Zo ook die van het voorjaar/zomer 2016.

Uit alle nieuwe modellen hebben wij de bestsellers geselecteerd en we verwachten binnenkort alle modellen daarvan binnen te krijgen. Als u wilt, neem gerust een kijkje op onze website.

In het kort: modellen Gizeh, Arizona en Madrid voor de dames en meisjes in pasteltinten met als titel 'Shiny Snake'. Een glimmend bovenwerk van Birkoflor, maar door de print lijkt het alsof het slangenleer is. Daarnaast zien we dit jaar ook modellen Arizona en Ramses in leer, met een zool die niet helemaal zwart is, omdat er een crèmekleurige tussenzool in zit. 

Voor de kinderen met een wat bredere voet tot en met maat 34 is er goed nieuws: Birkenstock heeft besloten om weer teenslippers met een brede leest te produceren. Wij krijgen hiervan diverse Gizeh teenslippers binnen voor jongens en voor meisjes in de 'normale breedte' (=breed).


Birkenstock met hak: Dorothy Papillio


Van het merk Papillio by Birkenstock heeft Birkenstock de slippers met hak (model Dorothy) en de Pisa geproduceerd met of zonder zacht voetbed, maar met bloemetjesmotief.Nog meer nieuwe slippers uit de collectie van Birkenstock 2016 vindt u op onze website.

De populaire slippers Birkenstock Mayari en Yara zijn in de collectie gebleven. Hiervan zijn al diverse maten weer direct leverbaar.

Zodra wij de voorraden binnen hebben worden de maten op de site online geplaatst, zodat u ze kunt bestellen.

Wij wensen u een mooi voorjaar, een goede zomer en we hopen op een jaar met veel zon zodat we massaal op onze Birkenstocks kunnen lopen, want de Birkenstockcollectie 2016 mag zeker gezien worden in het straatbeeld!

Birkenstock Arizona Shiny Snake Sky

Geen opmerkingen:

Een reactie posten