maandag 8 februari 2016

Birkenstock Mayari

Birkenstock Mayari

Een zeer populaire Birkenstockslipper is toch wel model Mayari. Mooi door zijn eenvoud, maar evenzo comfortabel om te dragen als een gewone teenslipper model Gizeh.

Wat maakt model Mayari voor veel mensen nou zo bijzonder?
Wel, het model heeft twee verstelbare bandjes. De ene band loopt over de wreef, waardoor je extra steun krijgt om je voet te laten afwikkelen. Het andere bandje zit bij de grote teen, deze moet door de opening heen en zo heb je toch een teenslipper, alleen kun je dit bandje afstellen op de grootte en breedte van de grote teen. Voor veel mensen een uitkomst! Model Mayari is er ook in de slanke maat Birkenstock, wat voor mensen met hele smalle voeten vaak ideaal is, want zij hebben vaak moeite om goed passende slippers of schoenen te vinden, zeker als je voet heel smal is, dan is model Mayari ideaal.

Een andere veel gehoorde reden over waarom mensen de Birkenstock Mayari dragen is dat ze "Zo leuk staan onder een rok, net wat leuker dan een Gizeh teenslipper". Dat is een mening, maar wij horen het wel regelmatig. Overigens is model Mayari niet alleen een damesslipper, deze behoort tot de unisexslippers, dus ook voor mannen.

De twee meest gestelde vragen over de Birkenstock Mayari zijn deze:
Kan ik er wel op lopen? en:
Doet dat bandje geen pijn tussen mijn tenen?

Het antwoord is heel eenvoudig:"JA!" als je op een gewone Birkenstock kunt lopen, kun je ook op deze slippers uit de voeten! En het bandje tussen de tenen is van Birkoflor-materiaal, dus dat voelt alleen maar zacht tussen de tenen, daar heb je dus geen hinder van, maar je krijgt er ook geen blaren door, want juist daarom heeft Birkenstock het materiaal 'Birkoflor' uitgevonden.

Model Mayari is er in de kleuren zwart mat, zwart lak, wit, wit lak, zilver en mocca en ook daarom is het een model waar de Nederlandse Birkenstockfan vaak voor kiest ... Ze kunnen qua kleur overal bij gedragen worden. Praktisch en het comfort blijft natuurlijk goed, dat kan niet anders met een Birkenstockvoetbed erin!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze Birkenstock Mayari-modellen hier!Birkenstock Mayari Zwart mat

Birkesntock Mayari Zilver

Birkenstock Mayari Mocca

Geen opmerkingen:

Een reactie posten