vrijdag 4 maart 2016

Brede Birkenstockslippers voor kinderen

Gizeh Zwart Kids

Gizeh Zilver Kids
Vroeger maakte fabrikant Birkenstock standaard alle modellen slippers in zowel de smalle als normale breedte. Waarbij 'small' dan staat voor de slanke tot normale voet en 'normaal' staat voor een wat bredere slipper, dus ook voor een wat bredere of gewoon brede voet.

In de loop der jaren is dat veranderd, sommige modellen werden alleen met een 'normale leest' geproduceerd en andere modellen alleen in de smalle leest.

Dat laatste gebeurde een paar jaar geleden ook met de Birkenstock kinderteenslippers model Gizeh.
Die werden alleen nog in de smalle uitvoering gemaakt. Jammer, want er bleken toch heel wat kinderen te zijn die juist de brede maat nodig hadden en perfect konden lopen en spelen op de brede kinderteenslippers.

Wat hebben we een hoop ouders teleur moeten stellen om te laten weten dat nu juist die brede slippers voor kinderen niet meer gemaakt werden....
Maar, er is goed nieuws! Dit seizoen heeft Birkenstock besloten om weer wel kinderteenslippers te gaan produceren voor zowel de smalle als voor de brede voet.

De kinderteenslippers zijn er in de maten 30 tot en met 34, zowel voor meisjes als voor jongens, dus als uw kind een wat bredere voet heeft en u zoekt model Gizeh, dan bent u bij Slippersnet aan het goede adres.

En zoals altijd, is de levertijd 1, maximaal 2 werkdagen, tenzij anders vermeld op de website, dus u heeft ze altijd snel in huis. Op onze site kunt u aan de linkerkant filteren op maat en voetbreedte, dus u kunt vrij snel zien of de maat van uw kind in voorraad is.

Wacht niet te lang met bestellen, want als de voorraad uitverkocht is, dan duurt het weer een hele poos voordat er weer nieuwe voorraad is en OP=OP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten