zaterdag 4 juni 2016

Inloophuis Pisa - Sponsoractie SlippersnetHet zal je maar gebeuren ....

Twee mensen, al meer dan 50 jaar getrouwd, allebei in de zeventig, gepensioneerd, een actief leven leidend, genieten van drie volwassen kinderen en kleinkinderen en dan ...... krijgen ze op een dag een telefoontje, dat hun dochter van 45 op haar werk een hartstilstand heeft gehad en dat ze haar aan het reanimeren zijn in het AMC.

Dit overkwam vrienden van mij en een dag later is hun dochter overleden. Het verdriet is enorm, het gemis is groots. En wat komt er veel op hen af in deze moeilijke en verdrietige tijd. Allerlei zaken moeten geregeld worden, zo ook het huis van hun dochter, wat leeggehaald moet worden.

Op een dag zei mijn vriendin tegen me: "Ik heb nog een stapel handdoeken voor jou voor je hond." Lief van haar dat ze daaraan dacht. Zo denken ze aan heel veel mensen die ze blij hebben kunnen maken met spullen die van hun dochter zijn geweest. Als iemand vraagt wat ze er voor willen hebben, dan is het antwoord:"Wij hoeven er niks voor, maar het Inloophuis Pisa is heel blij met elke donatie".

Ik had nog nooit van het Inloophuis Pisa gehoord. Het is een officiële ANBI-stichting en zij zijn gevestigd in een pand aan de Draafsingel 59 te Hoorn (Noord-Holland). Het is letterlijk een plaats waar mensen die getroffen zijn door kanker terecht kunnen, naar binnen kunnen lopen. Er zijn ook tal van creatieve en ontspannende activiteiten te doen. Dit geldt niet alleen voor patiënten, maar ook voor hun naasten en/of nabestaanden. Kortom, de stichting Inloophuis Pisa doet goed werk voor heel veel mensen.

Wat moet je nu schenken voor een paar verouderde handdoeken voor de hond? Ik had bijvoorbeeld 10 Euro over kunnen boeken, maar ik denk dat ik als persoon meer kan betekenen voor deze stichting, als ik daarvoor mijn bedrijf inzet, want dan is het bereik en de aandacht voor deze stichting vele malen groter. En zo geschiedde.

Ik ben in contact gekomen met mevrouw Tinor - Centi, één van de bestuursleden van het Pisahuis, en we hebben gesproken over wat Slippersnet zou kunnen betekenen voor hen om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Daaruit is een actie voortgekomen:
Wie in de periode van 6 tot en met 12 juni 2016 online een bestelling plaatst bij Slippersnet, daarvan gaat 1 Euro naar Inloophuis Pisa. Wie vervolgens ook nog een kortingscode inwisselt tijdens het bestelproces, krijgt zelf 10% korting op alle artikelen die nog niet zijn afgeprijsd, maar het Inloophuis Pisa krijgt dan ook nog 1 Euro extra op die bestelling. Mocht u dit doel willen steunen, dan doet u dat al door bij ons een paar Birkenstockslippers te bestellen via de website, maar helemaal als u kortingscode: Pisa gebruikt.

Ik hoop van harte dat het mooi weer wordt en dat er deze week extra veel slippers verkocht worden, zodat we een mooie donatie kunnen doen aan Inloophuis Pisa te Hoorn.

Wilt u meer weten over het Inloophuis? Neem dan een kijkje op hun website.

Bij voorbaat dank voor uw bestelling deze week, ook namens het Inloophuis Pisa.


(Blog geschreven door K. Scheepens - Slippersnet)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten