maandag 15 mei 2017

Win een paar Birkenstockslippers gratis!

Yara Zwart lak Birkenstock
Wie een paar gratis Birkenstockslippers wil winnen moet het volgende doen:

- Like ons op Facebook 

- Ga naar onze website en kijk welke slippers u zou willen winnen.- Reageer op onze posting op Facebook door te vertellen:

*Welke slippers u wilt winnen
*Welke maat
*Waarom u deze slippers wilt winnen

De actie loopt van 15 tot en met 29 mei 2017. 


- Als de slipper van uw keuze op dat moment niet meer leverbaar is in uw maat, dan bieden wij u in overleg met u een alternatief.- De winnaar wordt random gekozen in de loop van de dag op dinsdag 30 mei 2017.
- De prijs (1 paar Birkenstockslippers naar keuze) is niet inwisselbaar voor contanten.
- De winnaar krijgt op 30 mei 2017 persoonlijk bericht via Facebook en kan binnen 4 weken na ontvangst van ons bericht zijn prijs claimen. Wij verzoeken dan wel om uw NAW-gegevens door te geven aan ons, zodat wij de slippers toe kunnen sturen. Indien de winnaar niet binnen 4 weken reageert verloten wij de de prijs nogmaals random onder de andere deelnemers aan deze actie.
- De gewonnen prijs wordt eenmalig kosteloos toegezonden naar een adres in Nederland of Belgiƫ. Als de winnaar zijn of haar prijs in een ander land wil ontvangen dan komen de verzendkosten die hoger zijn dan verzending naar Belgiƫ daarvan voor zijn of haar rekening.
- Wij maken de winnaar niet en public bekend, maar wij vragen hem of haar wel om zichzelf bekend te maken via Facebook. Dit is niet verplicht, wel attent ten opzichte van andere deelnemers.
- Het delen van de actie is geen verplichting, maar dat mag wel uiteraard. Het is geen voorwaarde om de prijs te kunnen winnen.
- Ingezonden foto's mogen ook in de toekomst door Slippersnet gebruikt worden voor promotionele doeleinden (bijv. op Facebook of via twitter)
- Over de uitslag van de actie kan niet gecorrespondeerd worden.

Blog door: K. Scheepens - Slippersnet

8 opmerkingen:

 1. De Birkenstock Gizeh Shiny Snake Black <3 in maat 41 zou fantastisch zijn! <3 Ik zou ze graag willen winnen omdat ik thuis altijd op slippers loop, op een warme dag de markt op ga, dus de hele dag! Aangezien ik best moeilijke voeten heb zijn Birkenstockslippers voor mij perfect! Super leuke actie die ik meteen aan mijn vriendinnen laat zien! Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke actie ..... (y) De prachtige https://slippersnet.nl/birkenstock-gizeh-zwart/ maat 43 graag omdat ik een lastige schoenmaat heb en brede voeten heb en een goed voetbed en de perfecte zool erg belangrijk zijn voor comfortabel lopen..... ;-)

  Fb.: Ike Hassankhan

  Fijne dag....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig en ik doe heel graag mee want een prachtig paar gizeh zwart maat 43 want daar worden mijn voeten zeker heel blij van.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Graag Madrid slippers de mijn zijn compleet versleten loop er heel de zomer op graag zwart mt 40 smalle voet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor uw reactie, maar deze moet u op Facebook achterlaten om kans te maken. Dit blog is om de volledige voorwaarden voor deelname aan de actie kenbaar te maken.

   Verwijderen
 5. Graag een zwarte madrid slipper want mijn oude zijn helemaal stuk gelopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor uw reactie, maar deze moet u op Facebook achterlaten om kans te maken. Dit blog is om de volledige voorwaarden voor deelname aan de actie kenbaar te maken.

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen