zondag 4 juni 2017

Facebook winactie: win voor jezelf en voor een vriend een paar Birkenstockslippers!

Facebook Winactie: Win niet 1 maar 2 paar Birkenstockslippers

Vanaf maandag 5 juni tot en met zondag 11 juni hebben wij een hele leuke winactie op Facebook.

De voorwaarden van deze winactie op Facebook:

Wat moet u doen om niet één, maar twee paar Birkenstockslippers te winnen?

- Reageer op een van onze postings op Facebook over deze actie door een eenmalig een vriend te taggen. Dit doet u door @ en dan de naam van uw Facebookvriend te posten.
- U mag eenmalig een vriend taggen dus kies iemand van uw Facebookvrienden die een paar Birkenstocks ook erg leuk zou vinden om te winnen. Wij noteren eenmalig uw naam als deelnemer.
- Als uw vriend u tagged maakt u natuurlijk twee keer kans om te winnen, want dan zetten wij diens naam ook op de lijst als deelnemer.

Wat kunt u hiermee winnen?
U kunt hiermee twee paar Birkenstocks winnen, één voor uzelf en één voor uw Facebookvriend - of vriendin.

Wat doen wij?
- Wij geven een like aan uw tag zodat u weet dat wij uw naam op de deelnemerslijst hebben genoteerd.
- Alle deelnemers worden op maandag 12 juni 2017 ingevoerd in een computerprogramma wat random een winnaar kiest.
- De winnaar wordt via Facebook openbaar bekend gemaakt in de loop van de dag op maandag 12 juni 2017. Als u deelneemt aan de actie dan gaat u ermee akkoord dat wij uw naam openbaar bekend maken via Facebook.


En dan?
- De winnaar heeft vier weken de tijd om de prijs te claimen.
- Indien de winnaar niet reageert binnen vier weken na het bekend maken van zijn of haar naam, voeren wij de namen van alle deelnemers opnieuw in om zo een andere randomwinnaar te kiezen.
- De winnaar mag een keuze maken uit de modellen: Gizeh, Arizona, Ramses, Yao, Florida of Madrid. Allen met een Birkoflor bovenwerk. Indien de winnaar een model wil kiezen van leer, dan kan dat tegen bijbetaling van de meerprijs ten opzichte van eenzelfde model in Birkoflor.
- De winnaar moet op ons verzoek diens NAW-gegevens sturen om de prijs te kunnen verzenden of overhandigen.
- Als een artikel niet voorradig is in de gewenste maat en/of kleur, dan overleggen we met de winnaar over een alternatief.
- De prijs is niet uitkeerbaar in of inwisselbaar voor contanten
- De gewonnen prijs wordt eenmalig kosteloos toegezonden naar een adres in Nederland of België. Als de winnaar zijn of haar prijs in een ander land wil ontvangen dan komen de verzendkosten die hoger zijn dan verzending naar België daarvan voor zijn of haar rekening. Als de winnaar en medewinnaar ieder afzonderlijk hun prijs willen ontvangen dan kan dat, maar dan zijn er voor dat ene paar slippers wel verzendkosten aan verbonden. Deze kosten dienen voorafgaand aan de zending betaald te worden. Daartoe heeft men zeven werkdagen de tijd anders vervalt het recht op de prijs.
- Het delen van de actie is geen verplichting, maar dat mag wel uiteraard. Het is geen voorwaarde om de prijs te kunnen winnen.
- Ingezonden foto's mogen ook in de toekomst door Slippersnet gebruikt worden voor promotionele doeleinden (bijv. op Facebook of via twitter)
- Over de uitslag van de actie kan niet gecorrespondeerd worden.
- Slippersnet behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie stop te zetten.
- Deze actie is een actie van Slippersnet en staat los van Facebook.
- Vindt u deze actie leuk? Geef dan een like aan onze Facebookpagina!
Dit is geen voorwaarde voor deze winactie, maar wij vinden dat natuurlijk wel leuk.

Een korte toelichting als extra bovenop deze actie:
De computer kiest random 1 winnaar. De kans is er altijd dat iemand wint die uit 's-Gravendeel komt en dat ondergetekende die persoon ook persoonlijk kent. Die kans is altijd aanwezig, omdat Slippersnet in 's-Gravendeel gevestigd is, dus veel van onze klanten volgen ons ook op Facebook en dus ken ik deze mensen ook persoonlijk.

Daarom wordt er bij winacties altijd door de computer een winnaar random gekozen. Dat is volgens ons de meest eerlijke manier van verloten.

Wat nu als de computer een winnaar uit 's-Gravendeel kiest? Dan doen we nog een trekkingsronde uit dezelfde deelnemerslijst, om te laten zien dat Slippersnet echt eerlijk verloot. In dat geval wordt er niet 1 maar 2 winnaars gekozen door de computer. Stel als de tweede persoon ook iemand uit 's-Gravendeel is, winnen gewoon twee mensen uit 's-Gravendeel, wij hebben het nu eenmaal niet voor het zeggen als de computer kiest.

We geven dus minimaal twee en maximaal vier paar slippers weg.
In ieder geval is er altijd één winnaar die twee paar slippers mag uitzoeken, maar misschien zijn er wel twee winnaars die dat mogen doen!

Blog geschreven door: K. Scheepens - Slippersnet

4 opmerkingen:

 1. Geweldig op deze zeer zonnige ochtend ☀ doe ik graag mee @Wanda jij toch ook dus laat ik deze ☝️ GEWELDIGE actie van Slippersnet graag op mijn tijdlijn voor u shinen 🍀 de https://slippersnet.nl/birkenstock-gizeh-zwart/ maat 43 zijn prachtige slippers waar mijn voeten heel erg blij mee zouden zijn ;-)
  Mijn fb naam: Ike Hassankhan

  Allen een hele fijne en mooie dag.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer zo'n super leuke actie #Slippersnet! Kans maken op deze comfortable slippers wil ik met mijn beste vriendin heel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat een prachtige winactie van Slippersnet , ik waag graag mijn kans voor deze prachtige en zeer confortabele Birkenstockslippers!voor de 60ste verjaardag van mijn ventje en ik gun ook graag een paar Birkenstockslippers aan Marthy Talpe , fingers crossed , iliked & shared

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor uw reactie. Ik heb vandaag nog niet op Facebook gekeken, misschien doet u daar al mee, maar om deel te nemen moet u de reactie op Facebook onder onze postings over deze actie achterlaten. Dank vast!

   Verwijderen