dinsdag 1 augustus 2017

Birkenstock 2018

Birkenstockcollectie 2018

De nieuwe Birkenstockcollectie 2018 is kleurrijk, stijlvol en glamourous te noemen.
Verrijkt met glitters en glans, in diverse basiskleuren als goud, zilver en zwart.

Diverse basismodellen (denk aan de Birkenstock Arizona, Gizeh, Madrid, Mayari) in basiskleuren (zwart, blauw, bruin, zilver) en anderzijds aangevuld met kleur in genoemde modellen.  Gebaseerd op de huid van dieren (genaamd 'Animal Fascination'), zie je in 2018 veel slippers met een bovenwerk die lijkt op de huid van een dier, maar dan met een glimmende kleur. De Shiny Snake lijn keert terug als een combi met de Magic Galaxy, dat betekent veel slippers met bijvoorbeeld slangenprint en glitters. Een andere glimmende lijn is de 'Metallic stones'. Slippers met metallicuitstraling en namen als Metallic Stones Silver of Metallic Stones Copper verraden de glans die in het voorjaar en zomer van 2018 de boventoon voert van de Birkenstockcollectie. De Metallic Stones is er in diverse modellen Arizona, Gizeh of Mayari. 

Nieuw in de Birkenstockcollectie is de Birkenstock  met Big Buckle. Standaard modellen als de Birkenstock Madrid of de Birkenstock Arizona, maar dan voorzien van een extra grote en sierlijke gesp. Deze hebben allen een leren bovenwerk en een leren deklaag op het kurkenvoetbed, voor extra comfort. Nieuw in de Big Buckle lijn is model Birkenstock Miramar, een slipper met een brede band over de wreef met grote gesp, en met een ring van leer waar de grote teen doorheen gaat. Zeer vrouwelijk, heel origineel en met een prachtige print over een deel van de grote band over de wreef en bij de tenen.

Model Birkenstock Yara, een sandaal met gekruisde bandjes rond de grote teen en een sierlijke smalle band rond de enkels is in 2018 ook verkrijgbaar in Zwart of in Moccabruin. Met een Birkoflor bovenwerk. Het is een Special Edition, wat betekent dat ze in een beperkte oplage worden gemaakt. Model Yara is echt een geklede slipper en is dan ook zeer geliefd bij mensen die bijvoorbeeld op het werk geen slippers mogen dragen maar wel sandalen. Het is een sandaal met het comfort van een Birkenstockslipper.

Model Mayari is in 2018 ook te verkrijgen in zwart of donkerbruin (Habana) natuurleer.
Hier was de afgelopen jaren al vraag naar, nu eindelijk op de Nederlandse markt verkrijgbaar!

Tevens een aantal modellen in vrolijke kleuren als blauw en roze, maar ook modellen Birkenstockslippers met mozaïek print, zowel voor dames als voor meisjes.

Er is goed nieuws voor kinderen met een wat bredere voet: Birkenstock heeft besloten vanaf 2018 weer kinderslippers te gaan produceren in het brede model. Dit is ideaal voor kinderen die het smalle model gewoonweg niet passen. Er was zoveel vraag naar dat wij heel blij zijn met dit besluit.

Naast de reeds bestaande badslippers van van Betula by Birkenstock komt Birkenstock met een nieuw model badslipper, wat lijkt op dat van Betula. Model Panama wordt ook gemaakt van EVA Kunststof. Het verschil met de Betula badslippers is dat ze een andere loopzool hebben, er zit een goede anti-slipzool onder met profiel, waardoor het voetbed nog iets steviger is dan bij de Betula badslippers. Verkrijgbaar vanaf ca. half/eind mei 2018.
Voor de heren is er een nieuw model Temara in tabaksbruin leer of zwart vetleer. Een teenslipper met fijne verstelbare banden die kruislings over de voet lopen. Daarnaast prachtige leren slippers in zwart en cognacbruin, model Ramses of Arizona maar dan met leren binnenwerk en leren loopzool, voor de echte Birkenstockliefhebber!
De collectie Papillio by Birkenstock bestaat voornamelijk uit leuke damessandalen met hak. Met bandjes rond de hiel, zonder bandjes rond de hiel, model Dorothy keert terug in de collectie, alsook de Papillio Tabora in leuke tinten (grijs en grijs/zachtroze). Het verschil tussen model Tabora en model Mayari is dat model Tabora één verstelbare band heeft (over de wreef) en model Mayari kun je ook nog bij de grote teen verstellen door de schuine band die over de voorvoet loopt. De Papillioslippers met bloemetjes en prints zijn ondergebracht onder de Birkenstockcollectie. Er staat dus geen Papillio meer in het voetbed, maar Birkenstock.

Kortom, een hele kleurrijke en glansrijke Birkenstockcollectie 2018. Vanaf december 2017 druppelen de eerste voorraden bij ons binnen dus wees er vroeg bij, dan weet je zeker dat je er trendy en comfortabel bijloopt in 2018!

Het beeldmateriaal is ten tijde van publicatie van dit blog nog niet beschikbaar, maar zodra dat er is plaatsen wij het op onze website en op Facebook.

Hieronder een klein voorproefje:


Gizeh Stones
Metallic Copper
Madrid Black Leather Big Buckle
(Bestellen bij Slippersnet is heel eenvoudig en veilig. Wij dragen het keurmerk Thuiswinkelwaarborg. Snelle levering en gratis verzending vanaf 25 Euro binnen Nederland. Bezoek onze website voor meer informatie en de Birkenstockcollecties). 


(Blog geschreven door: K. Scheepens - Slippersnet)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten