maandag 2 oktober 2017

Birkenstock inlegzolen


Birkenstock inlegzolen zijn geschikt voor iedereen die meer comfort wil tijdens het dragen van bijvoorbeeld, laarzen, veterschoenen of hoge hakken. Er is niets zo vervelend als pijn in uw voeten na bijvoorbeeld een dag op kantoor, een middag winkelen, of na een stevige wandeling door de natuur.

Deze lichtgewicht inlegzolen zijn gemaakt van elastisch schuimrubber en bedekt met een bruine leerlaag. Ze hebben als doel om het kurken Birkenstockvoetbed na te bootsen in gewone (sport)schoenen of laarzen. Het extra comfort is daarom duidelijk voelbaar tijdens het dragen. Bij deze zolen is er geen sprake van smalle of normale breedte, want de zolen zijn volledig op maat te knippen naar de breedte van uw voet/schoen. Ter verduidelijking: deze inlegzolen zijn niet hetzelfde als een kurkenvoetbed van Birkenstock, dat is immers hard en gemaakt van kurk. Als u ze draagt in hakschoenen, verminderen ze de druk die op de voorvoet komt te staan aanzienlijk, waardoor u minder pijnlijke voorvoeten zult hebben nadat u uw hakschoenen of pumps een hele dag aan hebt gehad. 

Het zal u dan ook niet verbazen dat veel mensen al bekend zijn met de inlegzolen van Birkenstock. Als iemand schoenen of laarzen draagt, dan ziet iemand niet dat er zolen of inlegzolen inzitten, maar wij kunnen u wel vertellen dat heel veel mensen ze gebruiken, zeker als u in uw vrije tijd graag Birkenstockslippers draagt! Hieronder een aantal foto's om de u een beter beeld te geven van de zolen en hoe men ze op maat kunt knippen. 


 

Hakhoogte: 8cm
Zij-aanzicht van de zool. De verhoging is duidelijk zichtbaar

De gaatjes zodat u ze op maat kunt knippen voor in uw eigen schoenen, laarzen of pumps
Gebruik een stevige schaar, zoals bijvoorbeeld een zgn. "allesknipper"
Afhankelijk van de breedte van uw schoenen, moet u soms best een groot deel afknippen van de zolen, maar dat is niet erg, ze moeten immers passend zijn. Dit is de hoeveelheid die van deze zolen afgeknipt is, zodat de inlegzolen passen in de hakschoenen zoals getoond op de eerste foto

(Bestellen bij Slippersnet is heel eenvoudig en veilig. Wij dragen het keurmerk Thuiswinkelwaarborg. Snelle levering en gratis verzending vanaf 25 Euro binnen Nederland. Bezoek onze website voor meer informatie en de Birkenstockcollecties). 


(Blog geschreven door: K. Scheepens - Slippersnet)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten