zaterdag 11 november 2017

Facebook winactieFacebook winactie

Als u deelneemt aan onze winactie op Facebook, maakt u van 11 t/m 19 november kans op het winnen van een cadeaubon van Slippersnet t.w.v. 50 Euro en 2 toegangskaarten voor de spirituele cruise op De Rotterdammer d.d. 26 november 2017


Wat moet u doen?
 

- Like ons bericht over deze actie op onze facebookpagina @Slippersnet
- Vermeld hoe graag u deze fantastische prijs t.w.v. € 100,-- wilt winnen
- U hoeft ons geen uitleg te geven over waarom u deze prijs wilt winnen, meedoen is voldoende om kans te maken op de prijs.
- Het delen van de actie is geen verplichting, maar dat mag wel uiteraard. Het is geen voorwaarde om de prijs te kunnen winnen.
- Meedoen aan de actie kan tot en met zondag 19 november as.


Voorwaarden:

- U moet 18 jaar of ouder zijn om deel te kunnen nemen aan deze actie
- Als wij uw deelname hebben genoteerd geven wij een 'like' aan uw bericht, zodat u weet dat wij uw reactie gezien hebben en dat uw naam op de lijst staat met kanshebbers.
- Onder alle deelnemers wordt door de computer een random winnaar gekozen
- De winnaar wordt op maandag 20 november 2017 via Facebook bekend gemaakt
- Door deelname gaat u ermee akkoord dat uw naam bekend wordt gemaakt via Facebook
- Als u de winnaar bent dient u binnen twee werkdagen na het bekend maken van uw naam te reageren via klantenservice@slippersnet.nl om de prijs te claimen. Doet u dit niet, dan zijn wij gerechtigd opnieuw een random winnaar te kiezen. U maakt dan geen kans meer op de prijs, omdat deze dan voor een andere deelnemer bestemd is. Deze deelnemer heeft vervolgens weer twee werkdagen de tijd om zich te melden via bovenstaand mailadres. Als zich geen winnaar meldt via de mail, dan verloten wij in december 2017 de cadeaubon d.m.v. een nieuwe winactie op Facebook.
- Als u de winnaar bent krijgt u van ons instructies via de mail om gratis toegang te kunnen krijgen aan boord van De Rotterdammer. Wij moeten daarom wel uw mailadres eerst ontvangen. U dient zelf voor vervoer te zorgen en u bent er zelf verantwoordelijk voor om op tijd aanwezig te zijn voor vertrek (boarden vanaf 12 uur 's middags, afvaart is om 13.00 uur). Als u niet op tijd bent aan boord dan vervalt elk recht op deze prijs. De prijs omvat alleen de toegang tot het schip. De kosten voor eten en drinken aan boord zijn voor uw eigen rekening. 
- Eenmaal aan boord dient u zelf de Slippersnet-cadeaubon ter waarde van € 50,00 af te halen bij de stand van Slippersnet. Hiermee kunt u online een bestelling plaatsen bij ons bedrijf, op een moment dat het u schikt om dat te doen. 
- Als u de winnaar bent en u kunt de prijs niet zelf afhalen, dient u dit zo spoedig mogelijk te laten weten aan Slippersnet, opdat wij de prijs nog voor iemand anders random kunnen verloten.
- De prijs is niet inwisselbaar voor contanten en is niet overdraagbaar.
- Ingezonden foto's mogen ook in de toekomst door Slippersnet gebruikt worden voor promotionele doeleinden (bijv. op Facebook of via twitter)
- Over de uitslag van de actie kan niet gecorrespondeerd worden.
- Deze actie staat los van Facebook zelf, maar is een actie van Slippersnet

Meer informatie over de spirituele cruise vindt u in ons vorige blog met de titel 'Stap aan boord!'

Blog geschreven door: K. Scheepens - directeur Slippersnet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten