vrijdag 3 november 2017

Stap aan boord!De één gelooft erin, de ander niet. Ikzelf ben ervan overtuigd. Ik leef met de volle overtuiging dat er meer is tussen hemel en aarde en dat er mensen zijn die een bijzondere gave hebben, waardoor zij kunnen communiceren met mensen die niet meer bij ons zijn hier op aarde.

Een tijdje terug kwam ik in contact met medium en spiritueel coach Anita Smits (bekend van TV). Zij kon mij zoveel mooie dingen vertellen en boodschappen overbrengen van voor mij dierbare personen die zijn overleden. Dat was een hele bijzondere ervaring, heel waardevol, heel ontroerend, maar ook heel dankbaar om dit te mogen ontvangen.

Misschien was dat wel de reden dat Anita mijn bedrijf heeft uitgenodigd om aan boord te stappen van "De Rotterdammer". Op 26 november 2017 maakt dit schip een spirituele cruise door de haven van Rotterdam. We varen van 13.00 tot 17.00 uur en tijdens deze cruise, kunt u voor maar € 25 per persoon meevaren, waarna u voor dit bedrag diverse mediums kunt bezoeken die allen beschikken over diverse spirituele vaardigheden. Hoe mooi is dat? Uiteraard zal Anita zelf ook aanwezig zijn tijdens deze mooie tocht.

En Slippersnet? Wij staan met een stand met onze slippers, met tal van leuke Birkenstock aanbiedingen, die extra scherp geprijsd zijn tijdens deze middag. Heeft u geen slippers nodig, maar vindt u het leuk om ons eens te ontmoeten en tegelijkertijd een fantastische middag te hebben aan boord van De Rotterdammer, bestel dan nu uw ticket via mevrouw Henny van Rij (telefoonnummer: 06-24114158).

Meer informatie vindt u in onderstaande flyer. Graag tot dan, wij kijken ernaar uit.
Birkenstock by Slippersnet


Blog geschreven door K. Scheepens - Directeur Slippersnet


Geen opmerkingen:

Een reactie posten