maandag 29 januari 2018

Birkenstock 2018: Nieuwe Yara Birkenstock

https://slippersnet.nl/birkenstock-yara-black/

https://slippersnet.nl/birkenstock-yara-mocca-nubuk/


Yara Birkenstock 2018

Een jaar of 10 geleden kwamen ze voor het eerst op de markt, de Birkenstock Yara slippers. Een soort sandaal, maar met gekruiste banden over de grote teen en een sluiting door middel van een losse band om de enkel.

Prachtige Birkenstocks, en een populaire damesslipper, waarvan ik vaak hoor dat deze 'wel toegestaan is' op het werk. Over smaak valt te twisten, maar met deze mooie Yara slippers kunt u echt wel voor de dag komen. Leuk onder zowel een rok als onder een spijkerbroek, het is maar net in welke branche u werkzaam bent.

Het is even wennen om erop te leren lopen, maar wie een Birkenstockvoetbed gewend is, is ook in no-time gewend aan het lopen op deze Yara's van Birkenstock.

Als u het lastig vindt om de juiste breedte te bepalen: bestel alleen de smalle als u zeer smalle voeten heeft. Door het stukje tussen de tenen wordt de voorvoet iets wijder, waardoor iemand met een 'normale' voetbreedte al gauw het normale model moet hebben. Het voordeel is dat het een Birkenstock is, dus voor mensen met wat bredere voeten is het normale model ook geschikt, tenzij u zeer brede voeten heeft (wijdte G of H), dan raden wij andere modellen aan. Birkenstock valt groot en vaak heeft men van dit model 1 maat kleiner nodig dan de huidige schoenmaat die men draagt. Tenzij u natuurlijk al eerder Birkenstock heeft gedragen, dan weet u in elk geval welke lengtemaat u moet hebben. Als u meer wilt weten over Birkenstockmaten, klik dan hier.

Dit blog gaat over de Yara en laat er nu dit jaar nieuwe kleuren Yara op de markt zijn gekomen: De Yara Moccabruin en Zwart. Maar ook de Yara Gracefull Sea is prachtig. Een slipper met een mooie blauwe glans en witte loopzool. Wij verwachten er veel van en de eerste reacties die wij hierop ontvangen zijn alleen maar leuk en positief. En over een tijdje ....... komt ook de Yara Habanabruin weer terug in de collectie. Wij verwachten deze medio augustus 2018 weer binnen te krijgen.

Birkenstock Yara, te verkrijgen via onze website Slippersnet . En zoals u van ons gewend bent, leveren wij snel, gratis binnen Nederland vanaf 25 Euro en u kunt bij ons veilig een bestelling plaatsen. We hebben immers niet voor niets het Thuiswinkelwaarborg-certificaat!

Birkenstock by Slippersnet

(Blog geschreven door: K. Scheepens, directeur Slippersnet)https://slippersnet.nl/birkenstock-yara-graceful-sea/


https://slippersnet.nl/birkenstock-yara-wit-lak/

https://slippersnet.nl/birkenstock-yara-zwart-lak/
2 opmerkingen:

  1. Ik ben helemaal verliefd op deze schoen. Helaas zijn mijn enkels in de loop der jaren wat dikker geworden (ca 24 cm) en zijn de bandjes voor om mijn enkel te kort. Ik kan ze dus niet dichtmaken... :-(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste Yvonne, dat is zeker jammer. Ik weet niet welke Yara slippers u heeft gehad. Birkenstock is ooit begonnen met leren modellen, in de tijd dat dit blog geschreven is waren er alleen nog modellen van Birkoflor, maar de Yara in leer is nu weer terug op de markt in de kleuren Zwart, Habana Bruin en Tabacco Bruin. Het voordeel van een leren bandje is dat de mogelijkheid er is om een gaatje bij te laten maken zonder dat het gaat scheuren, alleen weet ik niet of dat genoeg zal zijn om het bandje dan lang genoeg te krijgen zodat ze nog mooi over uw enkels vallen. Ik weet ook niet hoe breed uw voeten zijn, want als ze niet al te breed zijn, dan zou model Birkenstock Piazza (https://slippersnet.nl/birkenstock-piazza/) eventueel nog een alternatief kunnen zijn. Die lijkt op de Yara, alleen zonder hielbandje. Misschien heeft u iets aan dit antwoord. M.vr.gr. Kiki Scheepens - Slippersnet

      Verwijderen