maandag 29 januari 2018

Brede Birkenstocks voor kinderen

https://slippersnet.nl/birkenstock-gizeh-navy-nubuck-kids/

https://slippersnet.nl/birkenstock-gizeh-magic-galaxy-bright-rose-kids/
Brede Birkenstocks voor kinderen

Brede Birkenstocks voor kinderen ... voor wie ernaar op zoek is hebben we goed nieuws.

Voor seizoen 2018 heeft Birkenstock besloten om ook weer kinderteenslippers te gaan produceren voor de brede voet. Ideaal voor kinderen die van nature brede voetjes hebben.  

De kinderteenslippers zijn er in de maten 30 tot en met 34, zowel voor meisjes als voor jongens, dus als uw kind een wat bredere voet heeft en u zoekt model Gizeh, dan bent u bij Slippersnet aan het goede adres. 
Zoekt u kinderslippers in een kleinere maat? Enkele kleuren zijn er ook vanaf maat 28. En als u juist op zoek bent naar een slipper vanaf maat 35, dan kunt u die het beste zoeken bij de Dames Gizeh modellen. Zowel in het brede als in het smalle model verkrijgbaar. Het mooie van model Gizeh is dat het een unisex-slipper is, dus zowel voor dames als voor heren, zowel voor jongens als voor meisjes.

Maat 35 was er altijd al in zowel het brede als het smalle model. Dat is het mooie van het merk Birkenstock, dat er niet alleen gekeken wordt naar de juiste lengte, maar ook naar de juiste breedte van de voet. Dat maakt Birkenstock zo'n uniek merk. Daarbij opgeteld het comfort wat men ondervindt door het dragen van dit merk. Eenmaal aan de Birkenstocks wil je nooit meer wat anders aan je voeten!
Op onze site kunt u aan de linkerkant filteren op maat en voetbreedte, dus u kunt vrij snel zien of de maat die u zoekt. Wij leveren snel, en binnen Nederland is dat gratis voor u vanaf 25 Euro.
Wacht niet te lang met bestellen, want als de voorraad uitverkocht is, dan duurt het weer een hele poos voordat er weer nieuwe voorraad is en OP=OP!

Voor vragen of als u meer wilt weten over de brede kinderslippers van Birkenstock, kijk op onze website.


Birkenstock by Slippersnet

(Blog geschreven door: K. Scheepens, directeur Slippersnet)


https://slippersnet.nl/birkenstock-gizeh-oriental-tiles-blue-kids/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten