woensdag 11 april 2018

Birkenstock Mayari 2018

Mayari Magic Snake Black


Mayari Magic Snake Rose

Mayari Metallic Stones Silver

Mayari Metallic Stones Black

Mayari Graceful Magenta Haze
Mayari Metallic Stones Copper

Birkenstock Mayari 2018

Wat maakt model Mayari voor veel mensen nou zo bijzonder?
Wel, het model heeft twee verstelbare bandjes. De ene band loopt over de wreef, waardoor je extra steun krijgt om je voet te laten afwikkelen. Het andere bandje zit bij de grote teen, deze moet door de opening heen en zo heb je toch een teenslipper, alleen kun je dit bandje afstellen op de grootte en breedte van de grote teen. Voor veel mensen een uitkomst! Model Mayari is er ook in de slanke maat Birkenstock, wat voor mensen met hele smalle voeten vaak ideaal is, want zij hebben vaak moeite om goed passende slippers of schoenen te vinden, zeker als je voet heel smal is, dan is model Mayari ideaal.

Een andere veel gehoorde reden over waarom mensen de Birkenstock Mayari dragen is dat ze "Zo leuk staan onder een rok, net wat leuker dan een Gizeh teenslipper". Dat is een mening, maar wij horen het wel regelmatig. Overigens is model Mayari niet alleen een damesslipper, deze behoort tot de unisexslippers, dus ook voor mannen.

De twee meest gestelde vragen over de Birkenstock Mayari zijn deze: 
Kan ik er wel op lopen? en: 
Doet dat bandje geen pijn tussen mijn tenen?

Het antwoord is heel eenvoudig:"JA!" als je op een gewone Birkenstock kunt lopen, kun je ook op deze slippers uit de voeten! 

Behalve de standaardkleuren zwart, zilver, moccabruin en wit, is Birkenstock Mayari er in 2018 in diverse kleuren. Wat te denken van Stone? Roze? Of zwart met glitters? Mayari is er nu ook in een leren uitvoering, in zwart of habanabruin. Kortom, voor elk wat wils! 
Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze Birkenstock Mayari-modellen hier!

Birkenstock by SlippersnetBlog geschreven door: K. Scheepens - directeur Slippersnet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten